Vi koncentrerer os om værdiskabende rådgivning og løsninger med fokus på bundlinien.
Open
X

Økonomisk rådgivning.

Dansk Erhvervs- og Selskabsrådgivning tilbyder økonomisk rådgivning både hvad angår optimering af virksomhedens økonomi samt for virksomheder i krise.

Økonomisk rådgivning til virksomhed i krise
For at vi kan hjælp din virksomhed med at komme godt ud af krisen er det vigtigt at du henvender dig hurtigt, jo før du henvender dig jo større er chancen for at komme positivt ud af krisen for din virksomhed.

Vi planlægger normalt et møde hos dig og din virksomhed, så hurtigt som muligt efter du har henvendt dig. Ved mødet vil din virksomhed blive gennemgået med henblik på at få et samlet overblik over situationen og få lagt en plan for hvordan din virksomhed kommer videre bedst muligt.

Nogle af de punkter der vil blive gennemgået på mødet er blandt andet:

 • Virksomhedens aktuelle drift og omsætning
 • Værdier
 • Tilgodehavender og gæld
 • Ejerforhold, garantier og kautioner mv.
 •  
  Når vi har fået skabt overblik fokuserer vi på løsninger. Blandt andet ser vi på hvordan vi får skabt turn-around, altså mulighed for en sund virksomhed fremadrettet. Vi hjælper i den forbindelse med at lave aftaler med virksomhedens kreditorer, der skaber den fornødne ro til at fokusere på indtjening. Vi ser ligeledes på om en egentlig rekonstruktion er aktuel.

  Er det nødvendigt at lukke virksomheden, hjælper vi også med at gøre dette på den bedst mulige måde sådan at konsekvenserne for dig som virksomheds ejer minimeres.

  Vi ved, at det som virksomheds ejer, kan være utrolig svært at tage kontakt til en rådgiver. Virksomheden er ofte både en del af ens hjerteblod og identitet, når virksomheden er i krise er man ofte også derfor selv i krise. Derfor kan man let miste overblikket, mens situation stille og roligt bliver værre og værre, uden at man får gjort noget ved det.

  Det er derfor det er vigtigt at vi bliver kontaktet så tidligt som muligt.

  Jo tidligere i forløbet vi bliver kontaktet jo flere handlemuligheder er der. Vi kan garantere dig, at du vil blive mødt med venlighed, imødekommenhed og respekt og at vi er klar til at gøre en indsats for din virksomhed.

  Kontakt os for aftale eller yderligere information.